Artikel Talent: Peers4parents – Oudergroepen bieden empowerment

Desirée Houkema, psycholoog, leerplanontwikkelaar bij het SLO en SMPG Facilitator, vertelt in het meinummer van Talent over de oudergespreksgroepen voor ouders van hoogbegaafde kinderen. Door haar verhaal raakte ik zo geïnspireerd, dat ik besloot om de training tot SMPG Facilitator te volgen. Mijn interview met Desirée deel ik hier graag met jullie, zodat het ook voor de niet-Talent abonnees te lezen is. Overigens zal ik, zodra de pdf van het artikel binnen is, deze uploaden, zodat de leesbaarheid beter is.

Na de zomervakantie starten de oudergespreksgroepen in Zuidland en Zoetermeer. Wil je meer weten of aanmelden? Gebruik het contactformulier of neem contact met me op via 06-24636311.

Wil je een voorproefje? Check dan hier de data in juni 2017 voor het Uurtje Hoogbegaafdheid in de Brede School in Zuidland.

Meer inhoudelijke informatie vind je hier of op de website van Peers4parents.